Om os

udsnit_omos

Ren hygge i to etager

På Vesterbros Originale Burgerrestaurant får du byens bedste burgere. Nøgleordet hos os er kompromisløs kvalitet, friske råvarer og store smagsoplevelser. Vores menukort sætter et tiltrængt twist på den gode burgeroplevelse og alt på vores menukort er hjemmelavet ud fra egne opskrifter.

 

Nede i vores kælder finder du Die Strafbar. Her laver vi kvalitetscocktails og har plads til større selskaber, hvor vi skruer op får musikken og hyggen i lækre og afslappede omgivelser. Vi ligger på Istedgade i hjertet af København og oplevelsen hos os afspejler vores omgivelser. Vi fokuserer nemlig på at skabe de bedste oplevelser for vores kunder med masser af rummelighed, godt humør og god stemning. Det er med andre ord ren hygge i to etager.

bestill_eller
Menu

Selskaber og arrangementer

Vi elsker, når store og små selskaber kommer og hygger med os. Og vi har masser af plads, hvor i kan holde den næste fødselsdag, svendegilde eller hvad der nu skal fejres.

Vi har samlet restaurant og bar under samme tag. Så uanset om I vil have en lækker burger, drikke nogle cocktails og kolde øl eller måske begge dele – så har vi rammerne til at skabe en hyggelig aften.

Ring til os og lade os tage en snak om dit næste arrangement. Kontakt os på: 3311 3303

Bestil bord

Det er en rigtig god ide at bestille bord inden I kommer. Skriv til os her, så finder vi et bord til jer. Bord bestilling til samme dag, skal ske inden kl. 16.00 samme dag, ellers ring på telefon 3311 3303.

Husk at skriv dato og tidspunkt på din ønskede reservation.

  Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud på mail fra jer 😉

  Det er en rigtig god ide at bestille bord inden I kommer. Skriv til os her, så finder vi et bord til jer. Bord bestilling til samme dag, skal ske inden kl. 16.00 samme dag, ellers ring på telefon 3311 3304.

  Husk at skriv dato og tidspunkt på din ønskede reservation.

   Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud på mail fra jer 😉

   Her ligger vi

   Lad os være sociale

   Vi elsker at være sociale med vores kunder – så lad os mødes på nettet. Du finder os både på Facebook, Instagram og SnapChat.

   strafbar_logo

   Die Strafbar

   Nede i kælderen på Vesterbro finder du Die Strafbar, hvor vi holder mange af vores større arrangementer og selskaber – og vi har selvfølgelig også plads til dit næste arrangement. så tag kontakt til os hvis du mangler et sted til dit næste arrangement.

   Ring til os, så tager vi en snak. Tel.: 3311 3303