udsnit_omos

Burgere og drinks i to etager tæt på Hovedbanegården

På Vesterbros Originale Burgerrestaurant får du byens bedste burger. Nøgleordene hos os er kompromisløs kvalitet, friske råvarer og store smagsoplevelser. Med vores menukort sætter vi et twist på den gode burgeroplevelse, og alt er hjemmelavet ud fra egne opskrifter.

 

I kælderen finder du Die Strafbar. Her laver vi kvalitetscocktails og har plads til større selskaber, hvor vi skruer op for musikken og hyggen i lækre og afslappede omgivelser.

 

Vi ligger på Istedgade i hjertet af København og i 5 minutters gåafstand fra Hovedbanen.

bestill_eller

Bestil bord

Det er en god ide at reservere bord på Vesterbros Originale Burgerrestaurant. Book online her, ellers ring til os på telefon 3311 3303, så finder vi et bord til jer.

 

Vælg dato og tidspunkt for din ønskede reservation og husk at bekræfte din reservation til sidst.

 

Vi gør opmærksom på, at din reservation først er accepteret, når du modtager en bekræftelse fra os via mail.

Få vores nyheder på mail

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud på mail fra jer 😉

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Her ligger vi

Lad os være sociale

Vi elsker at være sociale med vores kunder – så lad os mødes på Facebook. Giv os et like og følg med i hvad der sker hos os.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Menu

Selskaber og arrangementer

Vi elsker, når store og små selskaber kommer og hygger med os. Og vi har masser af plads, hvor I kan holde den næste fødselsdag, svendegildet, firmaarrangementet, julefrokosten eller måske jeres polterarbend.
Vi har samlet restaurant og bar under samme tag. Så uanset om I har lyst til en lækker burger, gode cocktails, kolde øl eller måske alle tre ting  – så har vi rammerne til at skabe en hyggelig aften for jer.
Send os en forespørgsel, så kontakter vi dig om mulighederne for dit næste arrangement, eller ring til os med det samme på: 3311 3303.

strafbar_logo

Die Strafbar

 
I kælderen på Vesterbro finder du Die Strafbar, hvor vi holder mange af vores større arrangementer og selskaber – og vi har selvfølgelig også plads til dit næste arrangement.
Vi har afholdt alt fra fødselsdage og svendegilder til polterabender og firmajulefrokoster.
Send os en forespørgsel, så kontakter vi dig om mulighederne for dit næste arrangement, eller ring til os med det samme på: 3311 3303.

Åbningstider

Alle dage 12-22 (køkkenet lukker 21.30)

Du finder os her:

Vesterbros Originale Burgerrestaurant
Istedgade 34-36
1650 København

Tlf.: 3311 3303

vb-burgers@vb-burgers.dk