Bestil bord

Det er en rigtig god ide at bestille bord på Vesterbros Originale Burgerrestaurant inden I kommer. Skriv til os her, ellers ring på telefon 3311 3303, så finder vi et bord til jer.

 

Husk at vælg dato og tidspunkt på din ønskede reservation. Husk at bekræfte din reservation til sidst.

 

Vi gør opmærksom på, at din reservation først er er accepteret, når du modtager en bekræftelse fra os via mail.

Få vores nyheder på mail

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud på mail fra jer 😉

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Her ligger vi

Lad os være sociale

Vi elsker at være sociale med vores kunder – så lad os mødes på nettet. Du finder os både på Facebook, Instagram og SnapChat.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Menu

Selskaber og arrangementer

Vi elsker, når store og små selskaber kommer og hygger med os. Og vi har masser af plads, hvor i kan holde den næste fødselsdag, svendegilde eller hvad der nu skal fejres.

Vi har samlet restaurant og bar under samme tag. Så uanset om I vil have en lækker burger, drikke nogle cocktails og kolde øl eller måske begge dele – så har vi rammerne til at skabe en hyggelig aften.

Ring til os og lade os tage en snak om dit næste arrangement. Kontakt os på: 3311 3303

Om os

udsnit_omos

Ren hygge i to etager

På Vesterbros Originale Burgerrestaurant får du byens bedste burgere. Nøgleordet hos os er kompromisløs kvalitet, friske råvarer og store smagsoplevelser. Vores menukort sætter et tiltrængt twist på den gode burgeroplevelse og alt på vores menukort er hjemmelavet ud fra egne opskrifter.

 

Nede i vores kælder finder du Die Strafbar. Her laver vi kvalitetscocktails og har plads til større selskaber, hvor vi skruer op får musikken og hyggen i lækre og afslappede omgivelser. Vi ligger på Istedgade i hjertet af København og oplevelsen hos os afspejler vores omgivelser. Vi fokuserer nemlig på at skabe de bedste oplevelser for vores kunder med masser af rummelighed, godt humør og god stemning. Det er med andre ord ren hygge i to etager.

bestill_eller

strafbar_logo

Die Strafbar

 
Nede i kælderen på Vesterbro finder du Die Strafbar, hvor vi holder mange af vores større arrangementer og selskaber – og vi har selvfølgelig også plads til dit næste arrangement. så tag kontakt til os hvis du mangler et sted til dit næste arrangement.
 
Ring til os, så tager vi en snak. Tel.: 3311 3303